Vad erbjuder ni?
Hyr ut dekortion som är anpassat till ditt event. Det kan vara bröllop, födelsedag, babyshower, en fotosession. Allt anpassas efter kunden önskemål.
När ska jag ta kontakt?
Det mesta går att fixa med några veckors framförhållning. En del dekoration finns färdiga men för att individanpassa dekorationen är det bra att höra av dig så fort som möjligt.
Vem fixar lokalen?
Du fixar lokal men jag kan även hjälpa till och komma med förslag då jag känner till de flesta lokalenerna som finns i Umeå trakterna.
Måste jag själv sätta upp allt?
Det går att köpa till en tjänst (betalt per timme) där jag kommer och dekorerar er lokal. Finns färdiga paket där dekorationen ingår. I sådana tillfällen behöver jag få tillgång till lokalen senast en dag innan eventet.
Måste jag köpa ett paket?
Nej, det går även att hyra enstaka produkter.
Varför ska jag hyra dekoration?
Någon annan gör jobbet. Miljövänligt, exempelvis så återanvänds blommorna i nya buketter och blomarrangemang. Även att du slipper köpa en massa saker som du aldrig mer kommer att använda och därmed sparar du på miljön och det är även plånboksvänligt. Passar alla event oavsett om det är bröllop, babyshower, födelsedag, någon fyller jämnt eller ni ska planera en möhippa så är det skönt att slippa en del av jobbet.